Flown humua perheellisille!Me oltiin Flow festivaaleilla koko perheen voimin Indiedaysin, Blogiringin ja Vaasanin kutsumana. Sunnuntai oli siis Flowssa koko perheen päivä jolloin siellä oli lapsille järjestettyä musiikki ohjelmaa ja kaikkea muuta ajanvietettä perheen pienimmille. Musta on ihan mahtavaa, että nää mun lempparifestareiksi muodostuneet kinkerit sopii myös perheen pienimmille. Sunnuntaina lasten tapahtumaa oli 13-18.00 aikana jonka jälkeen alue sulkeutui taas aikuisten hippa-alueeksi. Me käytiin joraamassa lasten diskossa sekä ihmettelemässä Vaasanin voileipä-pajaa jossa lapset saivat rakennella Vaasanin uutuustuotteista välipalahahmoja kuten prinsessoja ja peikkoja :).

IMG_8102

Lapsille oli kerätty mahtava läjä raaka-aineita joista nää pienet sormet saivat hakea materiaalia hahmojen rakentamiseen. Tuon itse rakentamansa hahmon sai toki sitten syödä ja sen kanssa kyytipojaksi lapset saivat myös suklaista Oatlyn juomaa. Mukaan saatiin myös hieno eväsrasia joka lähtee ehdottomasti syksyisille retkille mukaan :).

IMG_8110 IMG_8113

Hahmon kasaaminen onnistui isän avustuksella mukavasti ja Milanilla oli kyllä sitten hauskaa! Meitä nauratti Milanin rakentaman peikon ruohosipuliviikset ja persilja tukka. Milan jopa maistoi persiljaa johon ei normaalisti koskisi pitkällä tikullakaan. Loistava idea, miksi en ole sitä itse keksinyt! Leivän päälliset voi taitella hauskasti jolloin myös vihreät raaka-aineet uppoavat paremmin alas :). Tästä tulee meille tapa ihan taatusti.

IMG_8120 IMG_8122 IMG_8136

Käytössä näiden leipähahmojen pohjana lapsilla oli Vaasanin uutuustuotteista Mini Hot Dog sekä Ruispalat Ohut Herkku ja näitä uutuustuotteita ja muita voi käydä tsekkaamassa Vaasanin sivuilta! Tuo Hodari vei meillä voiton tällä kertaa ja se valikoitui Milanin leipä”tyypin” pohjaksi :).

IMG_8153IMG_8159 IMG_8195

Flow fiilis lasten kanssa oli kaikenkaikkiaan ihan nappi ja sääkin helli meitä edellispäivän sateen jäljiltä. Mukanahan meillä oli myös reilu 2kk vanha Ayla tyttönen ja naurettiinkin, että kuinka moni tyttö onkaan aloittanut festari”uransa” kahden kuukauden iässä? Tuskin kovin moni, hih ;). Ayla nukkui suurimman osan ajasta tyytyväisenä vaunuissa joten mitä ilmeisemmin hänestä on sukeutumassa erittäin supliikki festarikävijä pienestä pitäen ;).

IMG_8207 IMG_8210IMG_8218 IMG_8225

Lisää festareista tulossa myös aikuisnäkökulmasta seuraavassa postauksessa. Me nimittäin palattiin alueelle Mikon kanssa kaksin nukutettuamme lapset ensin Mikon siskon luona Kalliossa. Käveltiin takaisin juuri sopivasti ennen illan pääesiintyjää Siaa. Huh huh, ei voi muuta tässä kohtaa sanoa ;)! Tästä lisää myöhemmin…IMG_8229

IMG_8257

Mahtavaa alkanutta viikkoa. Kääk viimeisetkin koululaiset ovat matkalla pitkää opiskelu syksyä. Uskomatonta, että kesä todella on ohitse.

Iisa & perhe

merenkainalossa blog