minä

Hei! Minä olen Iisa ja tämä on hyvinvointiblogini. Ihanaa, että tiet johdattivat sinut luokseni. Toivon sydämestäni, että blogini toisi sinulle iloa, ajatuksia, näkökulmia ja vinkkejä hyvinvoivaan arkeen!

Anna elämän tapahtua.”- voisi olla minun mottoni. Haluan blogissani tuoda näkökulmia hyvinvoivaan elämään joka ei suinkaan koostu valtavirran asettamista väylistä ja odotuksista. Minä uskon, että jokainen ihminen tietää oman hyvinvointinsa lähteet, niitä täytyy vain osata ja uskaltaa kuunnella. Uskon myös siihen, että unelmien siemen sijaitsee tässä. Meidän ei tarvitse etsiä sitä kauempaa. On kyse enemmänkin siitä miten asiat kokee ja miten se resonoi ympäristön kanssa.

Niin minulla kuin jokaisella ihmisellä onnellisuuden ja unelmien tiellä on välillä haasteita. Unelmat ovat vain yksi elämäntapahtuma muiden joukossa joten niiden toteutumista ei kannata jäädä odottamaan. Sen sijaan voi kokea jokaisessa päivässä jotakin jota voi pysähtyä ihastelemaan. Muistathan, että kaikki on tässä.

Blogin taustalla pyöritän arkea hyvinvointi yrityksemme ( Hypoxi + voimavalmennukset) parissa jossa autamme päivittäin ihmisiä voimaan paremmin. Blogini uudistumisen myötä hyvinvointi on entistä vahvemmassa roolissa blogissa. Luvassa on treenejä, kasvisruokaa, mielen hallintaa sekä hyvinvointiin liittyvää hömppää :). Mukana vilahtelee toisinaan myös 2 pientä lastamme jotka ovat opettaneet hetkeen pysähtymisen taitoa minulle enemmän kuin kukaan muu. Blogin taustalla vahvasti toimii myös aviomieheni Mikko jonka kanssa saan jakaa yrityksemme lisäksi turvallista ja rakkauden täyteistä arkea. Mikko on hoitoalan ammattihenkilö, yrityksemme voimavalmentaja sekä kilpauimari.