Mun duuni eli Hypoxi! + HYPOXI ARVONTA :)!

Kuten moni lukijoistani tietää, toimin päivätyössäni Hypoxi valmentajana ja yrittäjänä. Sana Hypoxi vilahtelee siis usein postauksissa sillä se on suuri osa elämääni toimiessani alalla yrittäjänä. Näin syksyn kynnyksellä ajattelin kiireiden keskeltä myös teille hieman valaista aihetta ja laittaa jakoon myös muutaman Hypoxi-kerran studiollemme Kotkaan :)!

Sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi kiinnostaa ihmisiä nyt enemmän kuin muina vuodenaikoina sillä kesän rentoilut ovat saattaneet jäädä päälle ja moni kaipaa elämäänsä ryhtiliikettä. Itseasiassa juurikin tuota ryhtiliikettä mekin studiolla lähdetään useasti hakemaan. Tärkeintähän ei ole numerot vaan se mitä silmä näkee ja mieli kokee. Useasti ihminen itse tietää millaisiin mittoihin pääseminen on edellytys sille, että keho tuntuu hyvinvoivalta ja tämän takia on hyvä ottaa mukaan matkalle jonkinsortin tavoitevaatteet. Sentit eivät kerro itse asiakkaalle niin paljon kuin esim sellaisiin farkkuihin sujahtaminen joka on ollut pitkään vain haaveissa. Tuo farkkuihin mahtuminen saattaa olla muutamasta kilosta kiinni sillä sitkeä ongelma-alue sijaitsee yleensä juurikin keski- ja alavartalon alueella.13726657_991641967615820_3536588173468807623_n

Hypoxin avulla saamme vartaloa pienentymään alueilta jotka perinteisin menetelmin vaatisivat enemmän kilojen pudotusta. Hypoxi kohdentaa rasvanpolton kehon ongelma-alueille jossa tyypillisesti verenkierto on hitainta. Kohde-alueitamme ovat siis vyötärö, lantio, pakarat ja reidet. Meillä yksi miinus kilo voi tarkoittaa 3 kertaa suurempaa määrää pudostusta senteissä haastteellisilta alueilta verrattuna perinteisiin menetelmiin kuten pelkkä liikunta ja ruokavalio. Hypoxi saa aikaan verenkierron nousemisen pinta-alueille ja rasvahappoja vapautumaan tehokkaammin sitkeiltä keski- ja alavartalon pinta-alueilta. Tällöin myös ihon kunto olennaisesti paranee ja sen elinvoimaisuus lisääntyy huomattavasti. Hypoxi on tehokkain markkinoilla oleva selluliittihoito ja hoitojakson jälkeen tulokset ovat kiistattomasti nähtävissä.

Hypoxi ei ole rakettitiedettä vaan perustuu kehon luontaiseen manipulointiin jossa kehon aineenvaihdunta nostetaan uudelle tasolle ja verenkierto saadaan lisääntymään pinta-alueilla eli alueilla jossa kehon rasva suurimmaksi osaksi sijaitsee. Tyypillinen Hypoxiin hakeutuva ihminen on liikunnallisesti aktiivinen ihminen joka ei huolimatta suuresta määrästä liikuntaa saa kehon ongelma-alueita kiinteytymään. Hypoxissa rasvanpoltto haetaan aina monipuolisella terveellä ruokavaliolla. Emme siis suosi Hypoxissa nälkä- tai ääridieettejä vaan opetamme asiakasta syömään säännöllisesti ja riittävästi oikeaa ruokaa. Tuemme asiakasta siinä, että ruokavalio ei ole liian yksipuolinen vaan siitä saadaan kaikki kehon tarvitsemat rakennusaineet. Tämä on pohja vartalon vilkkaan aineenvaihdunnan toimimiselle ja näin Hypoxi tehoaa kehossa entistä paremmin. Hypoxi on AINA hoitokokonaisuus ja siksi sen teho on markkinoiden paras.

Hypoxi- laitteet toimivat vain apuvälineinä kohdistamaan rasvanpoltto haasteellisille alueille ja täten ei siis ole mitään tähtitiedettä. Optimaalista rasvanpolttoa tuetaan ruokavaliolla ja mukaan otetaan matalatehoinen rasvanpolttoliikunta painelaitteissa. Nämä yhdistettynä Hypoxi on ainutlaatuinen menetelmä jossa alipaine/ylipainehoidolla saadaan rasvanpoltto kolminkertaistumaan vartalon keski- ja alaosassa. Hypoxissa käytetään neljää laitetta. Laitteet harjoittavat järjestelmällisesti kehon ongelma-alueita yhdistäen matalasykkeisen rasvanpolttoliikunnan vaihtelevaan ilmanpaineeseen.

laitteet

Erityisvalmisteisen HDC-ihopuvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Tämä terapia sopii erinomaisesti yhdistettynä HYPOXI-rasvanpolttoharjoitteluun, jolloin hoito myös auttaa tehokkaasti vähentämään selluliittia.

Rasvanpolttolaitteemme kuten S120 ja L250 vähentävät tehokkaasti rasvakertymiä alavatsassa, reisissä ja pakaroissa käyttäen hyväkseen alipainetta, ylipainetta ja pyöräilyä matalalla sykkeellä. Alipaine- eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito taas edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. Matalasykkeinen liikunta auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa.

12345629_865193796927305_3055781830193453969_n

S120 laitetta käytetään kkohdennetun rasvanpolton lisäksi myös kuntoutukseen ja urheilijoilla lihaspalautukseen. Tämä laite on myös Cheryl Colella ja Katie Pricella kotona (Jordan). Hypoxi hoito käy sekä naisille, että miehille ja jokaiseen ongelma-alueeseen räätälöidään oma hoitokokonaisuutensa.

Hypoxin tulokset kiinnostavat monia ja ajattelinkin vielä myöhemmin julkaista erään asiakastarinan Kotkan studiolta. Ko. asiakas mittautti kehon koostumuksensa markkinoiden luotettavimmalla InBody laitteella juuri ennen ja heti Hypoxihoitojen jälkeen josta näimme mitä jakson aikan todella oli tapahtunut kehossa.

Meidän asiakkaamme joutuvat poikkeuksetta kovaan kouluun syömisten kanssa sillä hyvien tulosten takuuna toimii riittävä ja terveellinen ruokavalio. Sitoutuessaan hoitojaksolle, tulokset ovat kyllä puhuneet jakson päätyttyä puolestaan. Ollaan saatu todistaa mielettömiä elämäntapamuutoksia ja upeita ulkoisia ja sisäisiä muutoksia joista me ollaan voitu olla asiakkaidemme kanssa todella ylpeitä. Asiakas tekee kuitenkin loppupeleissä itse työn ja me toimimme vain tsemppareina jaksolla. Hypoxi laitteet taasen auttavat meitä kohdentamaan tuon kovan työn tulokset sellaisille alueille jotka ovat perinteisin menetelmin vaikeita kiinteyttää. Mitään taikatemppuja emme siis asiakkaillemme lupaile joten kikkavitoset voinee tässäkin tapauksessa unohtaa. Kysymys on täysin luonnollisesta menetelmästä kohdentaa rasvanpolttoa ongelma-alueille.

Oletko sinä kuullut Hypoxista? Jos niin mitä ja missä? Käy kommentoimassa ja tykkäämässä blogin Facebookissa tätä postausjakoa niin olet mukana 5x Hypoxi rentoutus/kiinteytyshoidon arvonnassa Kotkan studiolle. Muistathan, että voittoa et voi käyttää muilla studioilla. Huom, vain blogin Facebookissa postausta tykänneet ja kommentoineet ovat mukana arvonnassa!

12342469_865193750260643_4386563808117269385_n

Jos sua kiinnostaa päästä kokeilemaan Hypoxia, tervetuloa studiollemme Kotkaan niin kuulet lisää! Tiesitkö, että ensimmäinen tutustumiskäynti on aina veloitukseton kaikissa Suomen Hypoxi studioissa? Tervetuloa kuulemaan lisää lähimmälle studiollesi!

Hypoxi studio Kotkan Facebookiin pääset tästä. Tykkää meistä niin pääset lukemaan asiakastarinoita sekä saat ensimmäisenä tietoosi tulevat kampanjat! Jos kiinnostuit aiheesta Hypoxi yleensä tai haluat varata veloituksettoman konsultaatio ajan lähimpään studioosi vieraile sivulla www.hypoxi.fi :). Kotkan studiolle ajan voit varata myös suoraan sähköpostiin kotka@hypoxi.fi tai soittamalla numeroon: 0440488626 :). Nyt käynnissä on kampanja jossa 9.9 mennessä varattuun hoitojaksoon saat 3 ylimääräistä hoitokertaa kaupan päälle! Älä jätä kesää vyötärölle vaan tuu Hypoxiin ;)…!

Iisa

Seuraatko blogiani myös Instagramissa: iisanihtila / livenä Snapchatissa: iisa.nihtila

merenkainalossa blog

5 Comments

  1. Hypoxi on varmasti todella hyvä ottaa osaksi hyvinvointiprojektia ja koko elämäntapaa yhdessä muun liikunnan ja ruokavalion tueksi. Vois olla sopiva juttu mulle kun järsin selkäkivuista enkä aina pääse liikkumaan kunnolla.

    • Juurikin näin! Hypoxi on loistava apuväline liikuntarajoitteiselle sekä aineenvaihdunnanhäiriöistä kärsiville. Ja tosiaan elämäntapamuutos on yleensä se ”hard part”. Olisikin vähän liian helppoa vain hypätä laitteeseen ja painaa nappia :). Hypoxi laitteet ovat todella tehokkaita mutta vain muiden osa-alueiden ollessa kunnossa. Ja niiden ylläpitämisessä me Hypoxi valmentajat tulemme kuvaan joten jokainen hypoxijakson aloittava maksaa henkilökohtaisesta valmennuksesta laitehoidon lisäksi 😉

  2. Hyppxista olen lukenut blogeista ja olisin kiinnostunut kokeilemaan. Alkuvuodesta sain pudotettua painoa 10kg, mutta tuntuu että kaikki lähti vain yläkropasta eikä vatsa-reidet akselilta niin kuin toivoin. Nyt olen pitänyt kesän taukoa dieettaamisesta, mutta kuitenkin niin ettei yhtään kiloa ole tullut takaisin. Pudotettavaa on vielä ja dieetti jatkuukin ensi viikosta alkaen uudella innolla. Mikäli voitto ei osu kohdalle, täytyy pitää mielessä tuo ensimmäinen kokeilukerta☺️

    • Tämä on hyvin tyypillinen ongelma sillä suurin osa ihmisen kokonaisverenkierosta keskittyy ylävartalon alueelle sillä sydän sijaitsee siellä. Hypoxi ikäänkuin ”imee” verenkiertoa alavartalon alueelle jolloin verenkierto siellä tehostuu ja rasvanpoltto on tehokkaampaa keski- ja alavartalon alueella. Hypoxi auttaa juurikin kohdentamaan ruokavaliolla aikaansaadun rasvanpolton haasteellisille kehon alueille 🙂

Comments are closed.