Koko perheen Look & sound preparty +LIPPUARVONTA!

*Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Look & Sound preparty tapahtuman tuotannon kanssa

Miten siellä äitienpäivä sujui? Toivottavasti aurinkoisissa merkeissä :)! Onneksi ilma vihdoinkin alkaa olla siedettävä sillä lämpöasteetkin ovat vihdoin nousussa. Ensi viikosta voisi siis todellakin nyt uskoa tulevan lämmin ja kesäinen niin kuin ennusteet lupaavat. Viikonlopuksi on luvassa 21 astetta ja aurinkoa…JIHUU!!!!

Ensi viikon lämpenevien sääennusteiden siivittämänä voisinkin viedä teidät hieman kesäisiin festaritunnelmiin sillä….

Ensi viikon lauantaina 20.5 käynnistyy Helsingin Ääniwallissa odotettu ja mahtava koko perheen päiväfestari joka saa jatkoa aikuiseen makuun auringon laskiessa horisonttiin.

Look & Sound Preparty on etkotapahtuma vuonna 2018 järjestettävälle urbaanin musiikin & muodin festivaalille. Tulevien festareiden brändäykseen halutaan tuoda vahvasti myös lapset mukaan ja nämä koko perheen etkot tarjoavatkin lapsiperheille jotain ennenkokematonta festarialueella. Paikalla on lapsille oikeaa ajanvietettä ja lapset kuuluvat kalustoon näillä kaupunkifestareilla. 

Mulla on kokemuksia koko perheen festareista (mm.Flow) jotka ovat osin toimineet osin eivät. Flow`ssa oli lapsiperheille aivan liikaa tungosta ja lasten alue oli ängetty perimmäiseen festarialueen nurkkaan johon piti aina erikseen mennä. Itseäni kiehtoo näillä tulevan viikonlopun festareilla ajatus siitä, että lapset ovat osa koko tapahtumaa. Heidät järjestetään kaiken keskelle niin, että aikuiset voivat nauttia artistikattauksesta myös lasten kanssa. Paikalle tuodaan lapsille virikkeitä jotka puuttuivat esim. Flow-alueelta viime vuonna. Toive on, että lasten kanssa voisi huoletta oleilla ilman pelkoa väen tungokseen eksymisestä. Paikalla olevat aktiviteetit lapsille helpottavat lasten vahtimista ja viihtymistä vanhempien välittömässä läheisyydessä.

Meidän jengi suuntaa päivä-aikaan koko perheen festareille ja illemmalla aikuisten kesken nauttimaan vanhempien laatuajasta. Täällä ollaan aika innoissaan sillä näillä meidän kesän ekoilla festareilla on seuraavaa luvassa…

Ravintolapäivän kunniaksi tarjolla on purtavaa sekä aikuisten että nuorison makuun TREFFIPUBin ja Suomen Jäätelön toimesta! Kotimaista designia edustaa R-Collection, jonka pisteeltä voit tehdä vaatelöytöjä!

Terassin musiikillisesta kattauksesta vastaa DJ Nestori sekä akustisesti esiintyvät artistit*.

PÄIVÄOHJELMASSA Benjamin, Runaway Zoo, Lauri Yrjölä & Sanna Pekonen.

Ovet alueelle aukeavat 12.00 ja tapahtuma on ikärajaton klo 18 asti.

ILLAN K18-BILEISSÄ esiintymässä Sergei Vartiainen, Stella Christine, Jii, WIL (OFFICIAL), sekä tämän hetken kuumimmat urbaanin musiikin valtiaat Vesta ja Töölön Ketterä!

Ihan mahtavaa fiilistä siis luvassa :)! 

Kait me nähdään huudeilla ;)? Lisää infoa tapahtumasta ja lipuista löydät tapahtuman virallisilta Facebook sivuilta: Täältä !

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä. Mulla olisi teille tarjota 4kpl All Day (päivä, sekä ilta) lippuja sinulle ja seuralaisellesi! Sinun tarvitsee vain kommentoida lähtisitkö sinä festareille lasten kanssa vai ilman :).Voit kommentoida myös tätä postausta Meren kainalossa blogin Facebook-sivulla jos kommentoit molempia sinulla on kaksinkertaiset mahdollisuudet voittaa!

Liput arvotaan keskiviikkona ja voittajat ilmoitan blogin Facebookissa sekä suoraan onnekkaille osallistujille! Muistathan siis tarkkailla sähköpostia/Facebookiasi jotta liput ehtivät sinulle ennen viikonloppua!

Ihan mahtavaa tästä se kesä virallisesti alkaa!

Look & Soundissa nähdään ;)!

Iisa & co

Facebook: Meren kainalossa blog / Instagram: iisanihtila /Snapchat: iisa.nihtila

Blogit.fi: meren-kainalossa Bloglovin: meren-kainalossa-14523869

merenkainalossa blog

9 Comments

  1. Lähtisin festareille kaverin kanssa!

    • Aina hyvä vaihtoehto :)! Onnea arvontaan!

  2. Huippua että Helsingissä järjestetään kivoja tapahtumia myös lapsiperheille. Mä ottaisin mukaan parhaat frendit ja kummitytön 🙂

    • Kuulostaa mahtavalta! Toivotaan että arpaonni suosii ja nähdään festareilla :)! Aurinkoa viikkoosi!

  3. Ilman! 🙂 menisin parhaiden kavereitteni kanssa.

  4. Lasten ja miehen kanssa! Ehkä perheen kanssa ja kaksin iltasella 🙂

  5. Ystävän! Kivaa kesää sulla on ihana blogi ja odotan aina innolla uutta postausta!

Comments are closed.