Testissä: Dove nourishing Secrets + IG arvonta!


 

Muistatkos tämän ”Sano se ääneen!”-postauksen jossa kehotin muiden bloggaajien kanssa antamaan kehuja ystävälle, työtoverille, äidille tai vaikkapa puolitutulle kadun varrella? Tuossa aikasemmassa postauksessa esittelemäni Doven ideologia arvostaa kaikkien naisten erilaisuutta ja tuo inspiraation lähde on nyt purkitettu ihaniin pakkauksiin aisteja hellivien tuoksujen kera. Tuotesarja oli minulla Doven kanssa kaupallisessa yhteistyössä testissä muutaman viikon ja nyt kerron teille miltä tuotteet minusta tuntuivat.

Uusi Dove Nourishing Secrets tuotesarja ammentaa eri maailman kolkkien kauneusrituaaleja tuoksuineen ja koostumuksineen. Inspistä on haettu eri maiden luonnosta kuten Japanista, Ranskasta, Keski-Amerikasta, Afrikasta ja Intiasta. Nuo eri maankolkkien luonnon ainesosat ovat nyt osa tuotesarjan sisältöä ja tuoksumaailmaa. Tuotteissa on käytetty mm. lootus ja riisivettä, avokado-öljyä, laventelia ja rosmariinia. 

Itse olen käynyt keski-, sekä etelä-Amerikassa ja nyt viimeisimpänä jälleen Aasiassa jossa hörpimme kylmää kookosta suoraan pähkinästä ja raaputimme suuhun kookoshiutaleita hedelmän sisäpinnalta. Kookoksen tuoksu herättää minussa aina muistoja ja mielikuvia noista ihanista hetkistä. Tuosta tuoksusta tulee myös aina mieleeni esimerkiksi Brasilian rannat ja ne upeat itsevarmat naiset jotka omistivat hieman eri tavalla pehmeyttä vartalossa kuin moni meistä suomalaisista. Nuo naiset kantoivat silmiinpistävän ylpeästi muodokkaat vartalonsa rannalla eikä pieniä vikoja (kuten selluliittia) edes huomannut heidän kantaessaan itseään niin upeasti. Itseasiassa juurikin tuo kookosen tuoksu vie minut aina takaisin sinne missä aurinko paistaa ympärivuoden ja lämpö hellii ihoa 24/7. Naiset ovat ylpeitä omista kehoistaan kaikessa erilaisuudessaan ja auringon ansiosta hymy on heillä aina herkässä.

Sarjan lemppariksi valikoitui luonnollisesti huumaavan kookoksinen Restoring ritual body lotion jossa mukana on kookosöljyä sekä mantelimaitoa. Sarjan vartalovoide on saanut jopa minut rasvaamaan itseni jokaisen pesun jälkeen vaikka yleensä en vartalovoiteita juurikaan käytä. Minulla on aina ollut vahva ja hyvinvoiva iho eikä rasvaamisen tarvetta ole ollut. Olemme palanneet viikko sitten Thaimaan lämmöstä ja aurinkoa aimo-annoksen saanut iho on nyt kuitenkin ollut kosteutusta vailla, joten tämä yhteistyö tuli oikeaan paikkaan. Nyt olen onnistunut koukuttamaan itseni noihin huumaaviin Doven tuoksuihin ja ihanaan raikkaaseen tunteeseen kosteutetulla iholla joten kyllä Doven kosteusvoiteet ovat tulleet jäädäkseen tähän talouteen :). 

Hiustuotteista vielä sen verran, että niiden suhteen olin hyvin skeptinen sillä en ole koko ikäni aikana käyttänyt muita kuin kampaamon tuotteita kotikäytössä. Jos joku ei vielä tiennyt olen entiseltä ammatiltani kampaaja minun äitini ollessa sitä myös. Olemme siis käyttäneet aina ammatilaistuotteita hiustenhoitoon. Rohkeasti otin kuitenkin tuotteet vastaan ja varovaisesti nuuhkaisin uusia tuotteita niiden saapuessa kotiovelleni. Tuoksut veivät heti mennessään ja sitten vielä se tärkein eli tuotteiden testaus hiuksiin. Vau….täytyy sanoa, että enpä olisi koskaan uskonut. Hiuksista tuli vahvan ja kevyen tuntuiset. Lemppari hiustuotteissa oli ehdottomasti Straightening/glowing ritual sillä luonnonkiharainen kuivahko hiuslaatuni sai kuin uuden elämän. Minun hiukseni kiilsivät pesun jälkeen, voitko kuvitella? Ihan mahtavia tuotteita ja kyllä….myös nämä ovat tulleet jäädäkseen meidän kylpyhuoneen hyllylle. 

Hiustuotteista löytyy myös rakennepaikkaava kookoksinen restoring ritual tuotepari, hiustenlähtöä estävä Strenghtenin Ritual sekä laventelin tuoksuinen hiuksia paksuntava Thickening Ritual shampoo+hoitoaine. Jos sinä haluat päästä ajoissa testaamaan kevään aikana kauppoihin tulevaa Dove Nourishing Secrets- tuotesarjaa käyppä blogin Instagramissa täällä ja tägää kaverisi Dove Instagram julkaisun alle (kuvassa kädessäni Glowing Ritual Body wash). Näin osallistut 50€ arvoisen Dove Nourishing Secrets tuotepaketin arvontaan!

Auringon täyteistä alkanutta viikkoa!

Iisa

Facebook: Meren kainalossa blog / Instagram: iisanihtila /Snapchat: iisa.nihtila

Blogit.fi: meren-kainalossa Bloglovin: meren-kainalossa-14523869

 

merenkainalossa blog