Uusi sivu elämässä ja enemmän hyvinvointia blogissa!

Apua, täällä ollaan näppiksen ääressä vihdoin! Moni varmaan saattoi aavistella viimeisistä n. 3kk sitten julkaistuista postauksista, että täällä tahti oli loppuvuonna aika huikea ja blogi eli käytännössä pyhällä hengellä viimeiset kuukautensa. Minulla ei siis ollut aikeissa pitää virallista taukoa vaan ajattelin, että tuotan sen mitä sillä hetkellä kykenen. Yhtäkkiä huomasin etten ollut julkaissut mitään moneen viikkoon ja pian huomasinkin viikkojen vaihtuvan kuukausiksi. En ottanut juurikaan stressiä siitä etten päässyt kirjoittamaan, mutta blogi oli silti ajatuksissani lähes joka päivä. Ajattelin kenties, että pian työmaalla kiireet helpottaa ja sitten pääsen homman kimppuun toden teolla. Osoittautuikin, että tahti vain kiristyi kiristymistään eikä mistään välistä löytynyt sellaista hetkeä jota olisin toivonut.

Odotin kenties paria kokonaista työpäivää joiden aikana olisin voinut kajota blogin äärelle tekemään mindmappia siitä suunnasta johon haluan blogin kanssa mennä. Nyt minulla on jonkinlainen runko kasassa ja luulen homman muotoutuvan urilleen pikkuhiljaa. Ulkoasun uudistui kokeilumielessä jo nyt, katsotaan kuinka uusi look toimii. Blogin suunta on vastaisuudessa hieman erilainen sillä oma ja muiden ihmisten hyvinvointi näyttelee suurempaa osaa meidän perheen elämässä kuin koskaan aiemmin. Blogin nimi tulee kokemaan myös uudistuksen kunhan saamme ensin kaikki koodaukset tehtyä uudelle nimelle. Sen verran voin kertoa, että uusi nimi tulee olemaan lyhyt ja ytimekäs ja paremmin tunnistettavissa oleva brändinimi :).

Suurin muutos entiseen on ehdottomasti se, että meillä on tällä hetkellä perheyritys jonka toimintaa me eletään ja hengitetään. Yrityksen toiminnassa on mukana myös alalle kouluttautunut mieheni Mikko joten tämän teeman ympärillä pyörii lähes kaikki meidän elämässä tällä hetkellä. Blogissa päivätyöni on aiemmin ollut hieman taka-alalla ja framilla ollut mun henkilökohtainen elämä (poislukien ykstyisasiat) kaikkine tarinoineen. Tämä asetelma tulee kääntymään päälaelleen sillä haluan nostaa blogissa enemmän esille sitä mitä ja millä elämme. Tämä on siis hyvinvointia ja ihmisten valmentamista. Blogini tulee entistä enemmän keskittymään aiheeseen hyvinvointi.

HYVINVOINTIA BLOGISSA JA SEN ULKOPUOLELLA

Muutaman kuukauden tauon aikana meillä on tapahtunut kotosalla sekä yrityksessä paljon kun rakas aviomieheni Mikko on astunut vahvasti mukaan liikunta/hyvinvointialan yritykseemme. Hypoxi palveluiden lisäksi tarjoamme nykyään voimavalmennusta asiakkaillemme. Mikko valmistui voimavalmentaja kursseilta pari kk sitten ja olemme alkaneet vastaanottaa asiakkaita jotka toivovat opastusta treeneihin salilla, kotona tai oman urheilulajinsa parissa. Nyt ehkä saattanet ymmärtää miksi blogin luukut ovat olleet hetken säpissä. Paljon on ollut meneillään ja ollaan paiskittu yötä päivää töitä uudistuneen konseptin kasaan lyömisen tiimoilta.

Nyt voimme nöyränä ja kiitollisena todeta, että palvelut ovat löytäneet lukuisten asiakkaiden tykö ja meillä on käsissä täysin uusi palvelukonsepti jossa yhdistyy huippu teknologia sekä liikkuminen tavoitteiden mukaisesti. Blogissani haluan ehdottomasti tuoda myös sinulle lukijani paljon vinkkejä oikeanlaiseen treenaamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Haluni on myös niputtaa yhteen kaksi minulle tärkeää asiaa eli päivätyöni hyvinvointivalmentajana sekä bloggaaminen. Haluan tuoda sinulle pienen palan siitä mistä omat asiakkaamme maksavat meille ja tottakai sitäkautta myös tuoda julki meidän yrityksemme toimintatapoja. Meillä asiakkaat saavat joka päivä upeita tuloksia ja ehkäpä saan vielä joskus tänne blogiinkin mukaan jonkun rohkean heistä kertomaan tarinaansa meidän valmennuksessa :).

Yhtäkaikki haluamme olla Mikon kanssa täällä nyt sinun hyvinvointiasi varten. Välillä siihen saattaa kuulua vinkkejä ravitsemuksellisesta näkökulmasta, itsensä motivoimisesta ja toisinaan juttu saattaa taas tulla ulos vaikka lomareissulta sillä sekin on yksi osa-alue jota ei voi kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa vähätellä. Blogilla tulee olemaan kuitenkin selkeä linja ja siihen ei kuulu niin laajaa perspektiiviä meidän elämästä kuin aikaisemmin. Yksityiselämämme pyrin jättämään blogissa hieman vähemmälle ja sen sijaan täyttämään blogia hyväntuulisella ja inspiroivalla wellness-sisällöllä. Perheemme kulkee mukana myös näissä kuvioissa joten heitä tulette näkemään edelleen toisinaan myös blogissa :). Lapsiperhearjen haasteet kuuluvat elämään siinä missä muutkin eteen tulevat ylä- ja alamäet joten niitä varmasti löytyy blogista jatkossakin, joskin ei sellaisessa mittakaavassa kuin aiemmin.

Huomionarvoinen aihealue uudistuneessa hyvinvointi blogissa tulee olemaan kasvisruokavalio jota ollaan noudateltu sitten viime postauksen! Mulla on tässä muutaman kuukauden aikana kerääntynyt laaja skaala vinkkejä kasvisruokailuun ja kasvispitoisen ruokavalion ylläpitämiseen. Blogissa tulen raportoimaan myös yleisiä fiiliksiä kehossa sen jälkeen kun ollaan siirrytty syömään kasvislinjalle. Kasvisboomi onkin räjähtänyt käsiin joka puolella ja on ihana huomata, että yhä useammat ihmiset noudattavat nykyään kasvispitoista linjaa ruokien kanssa. Lisää aiheesta kasvisruoka löydät edellisestä postauksesta 10 faktaa kasviksista.
Ihanaa olla täällä ja mahtavaa, että sinä löysit minut, meidät ja blogini uudelleen tai ensimmäistä kertaa <3! Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt blogini parissa :). Ps. Päätös ruudun ääreen palaamisesta vihdoin syntyi siitä, että sain mutkien kautta suoraa palautetta parilta eri lukijaltani jotka ovat odottaneet jo ihan liian pitkään blogini aktivoitumista!Tämä on juuri se syy miksi aikoinaan blogini aloitin toivoessani antaa sinulle lukijani pohdittavaa, inspiraatiota ja jotain uutta näkökulmaa arjen keskelle :). Olen täällä teitä varten joten minulle saa laittaa ehdotuksia siitä, mitä haluaisitte blogissani tänä vuonna nähdä! Kirjoittelemisiin! Iisa

merenkainalossa blog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *