UUSI löytö samettisten aamupalojen joukkoon!

 

Moikka!

Mun oli ihan pakko tuoda teille tänne näytille UUSI tuttavuus kasvipohjaisista aamiais/välipälä/iltapala vaihtoehdoista. Laitoinkin muutama päivä sitten pari suussa sulavaa vegaanipohjaista aamiaisvinkkiä ja bugger tottakai olisin myös tämän lisännyt listan perään jos olisin tiennyt pääseväni sen luokan makutaivaaseen ja vielä VALMIS tuotteella! Uusi Alpron soija-kookos vegaanijogurtti joka ei siis sisällä maitoa, vehnää tai gluteenia ja se ui mun sydämeen ekasta lusikallisesta! Toki jos ei pidä kookoksen mausta niin tämän voinee unohtaa kaupan hyllylle, mutta jos siitä pidät suosittelen EHDOTTOMASTI kokeilemaan! Ihanan kermainen koostumus ja kookos pehmentää myös happaman maun suloisen pehmeäksi. Tämä on täydellinen esim. luomu granolan/myslin kanssa ja niin tähän kuin JOKA PAIKKAAN muuallekin lisäisin mukaan tuoreita hedelmiä/marjoja oman maun mukaan! MMMMM….niin hyvää!!

Healthy VEGAN and gluteinfree breakfast/snack!

Me kuvailtiin toissapäivänä hieman materiaalia erääseen proggikseen ja täytyy todeta, että mä olen TODELLA tyytyväinen siihen mitä saatiin aikaiseksi! Kun on mukana taitava ja kokenut valokuvaaja ja mahtavat yhteistyökumppanit ei voi kun kiittää kaikkia jo tässä vaiheessa. Materiaalia on piakkoin luvassa myös blogin parissa teaserin muodossa, varsinainen projekti paljastunee vasta ensi kuun puolella. Ärrrsyttävää etten voi vielä enempää paljastaa, mutta luvassa on mahtavaa treenimatskua raskausajalle :).

12596366_10153916513062370_138693461_n (1)

Tänään meillä onkin jännä päivä sillä Mikko osallistuu perinteisiin Cristina Cruises uinteihin täällä Kotkassa! Mitalikahveja tavoitellaan illaksi joten aika hiljaista miestä on ollut tänään havaittavissa ?! Se on jännä tuo kisajännitys kuinka se iskee aina vain yhtä kovaa vaikka takana on aikas monta kokemista kisoista. Tuolla se reppana nyt pötköttää ja yrittää ottaa iisiä ennen koitosta. Voi mun pientä uimaria :D. No, mutta tänään kannustetaan ja kovaa!!! Jos olet seudulla ja yhtään kiinnostunut uinnista lajina niin heilahdappahan Kotka Katariinan hallille hyvissä ajoin ennen 15.00! Viimeksi ko. kisoissa oli niin paljon populaa ja mahtava meininki, että katsomopaikkoja oli hieman vaikea löytää 15 aikaan. Uimaseura Aquila oli ainakin viimeksi tehnyt Kotkan hallista sellaisen paratiisin mahtavine ledvalaistuksineen ja poppivehkeineen, että hyvä fiilis on ainakin taattu paikanpäällä! Tervetuloa mukaan, tuolla jos jossain saattaa uimakärpänen puraista sillä mun mielestä Kotkan kisat oli puolueettomasti parhaiten järjestetyt niistä missä itse olen mukana ollut (mm.masters sarjan SM-kisat). MAHTAVA MENO!

Kivaa lauantaita sinne ❤️

Iisa & fam

merenkainalossa blog