Suomen kesän parhaat festarit

Moikka pitkästä aikaa :). Täällä ollaan painettu duunia aamusta iltaan vuoden kiireisimpänä aikana joten blogille ei yksinkertaisesti ole jäänyt aikaa ja energiaa yhtään. Säännöllisiä postauksia en juuri nyt pysty lupaamaan, mutta odotan kyllä sitä aikaa kun voin tulla moikkaamaan teitä hieman useammin.

Nyt mulla olisi teille kysymys! Mitkä ovat juuri sun mielestä kesän parhaat festarit? Minne kannattaa mennä lasten kanssa ja minne taas aikuisporukassa? Jos sun pitäisi valita Suomen kesästä yhdet festarit mitkä ne olisivat? Mulla on perheen kanssa kokemusta vain Flowsta ja taannoin vierailimme lasten kanssa Look & sound prepartyilla Helsingin Ääniwallissa. Nuo suloiset festarit olivat ihanan lämminhenkiset ja lapset oli otettu todella hyvin huomioon. Me viihdyttiin katsellen illan esiintyjiä ja syöden Suomen jäätelön anteja kauniissa aurinkoisessa Vallilassa :). Milanin Idolikin oli eksynyt lavalle ja poika sai juuri ennen lähtöä kuulla lempikappaleensa poikkeuksena esityslistasta. On niin hassua kun pienestä pojasta onkin tullut niin iso jätkä, että hän fanittaa jo vahvasti lemppareitaan. Milanilta kysyttäessä Lauri Yrjölä vei voiton jopa Benjaminista ja hyvä niin :). Laurin biisit on enemmän äidinkin makuun :D. Me jäämme odottamaan innolla 2018 muotonsa saavaa Look & Soundia joita tämä tapahtuma vasta pienoisesti lämmitteli. Ihana fiilis ja juuri sitä mitä Suomen festarit juuri nyt kaipaavat.

Kesä on vasta aluillaan ja houkutteluja on tullut Iskelmäfestareista Ruisrockkiin. Pienten lasten kanssa lähdöt muihin kaupunkeihin ei käy tuosta noin vaan joten olisi kiva ajoissa jo päättää mihin sitä suuntaisi. Tänä vuonna minä ajattelin, että nyt on se hetki kun me voitaisi karata festareille ihan ilman lapsia! Viime vuonna aikuisten loppuilta Flowssa katkesi kuin lehmänhäntä sillä hälyytys takaisin vauvanhoitohommiin tuli aivan liian aikaisin. Tänä vuonna tiedämme että tuota vaaraa ei enää 1-vuotta täyttäneen prinsessan kanssa ole niin voimme nauttia illasta ilman huolta.

Minä haluaisin nyt kuulla mihin festareille sinä lähtisit tänä kesänä ja MIKSI? 

Mahtavaa ja aurinkoista loppuviikkoa!

ps. meidän touhuja voit seurata livenä Instagramissa, muistahan klikata itsesi mukaan, moikkaillaan siellä 🙂 !

Iisa & co

Facebook: Meren kainalossa blog / Instagram: iisanihtila

Blogit.fi: meren-kainalossa Bloglovin: meren-kainalossa-14523869

merenkainalossa blog

4 Comments

  1. Mulla myös ihana Flow kokemus x2! Riippuu vähän millaisesta kattauksesta pitää, mutta itse pidän Provinssista sekä Pori Jazzeista 🙂

    • Pori on ollut listalla jo monena vuonna…hmmmm josko tänä vuonna ;)! Pistetään ainakin korvan taa! Hyvä kun muistutit tästä!

  2. WEEKEND! Tänä vuonna taitaa olla ainakin Martin Garrix, Chainsmokers sekä David Guetta :)! IHan parhaat festarit ilman epäilystä!

    • Oi juu Weekendia ollaan pohdittu mutta tuo ajankohta taitaa harmillisesti mennä muiden menojen kanssa päällekkäin :(. Kiitos vinkistä!

Comments are closed.