LOMA KUULUMISIA!

Hii-O-Hoy!
Miten siellä heinäkuun alku on sujunut? Ollaanko nautittu kesäpäivistä piknikillä, auringonoton voimin vaiko kenties jossain ihanissa kesätapahtumissa?
Meillä Kotkassa loppuivat siis tänään Kotkan superviikot jotka alkoivat kansainvälisten luksusristeilijöiden vierailulla, jatkuivat legendaaristen meripäivien sekä Tall ships races 2017 tapahtuman fiiliksissä. Ihan mahtava viikko paikallisille yrittäjille, asukkaille ja ylipäätään koko kaupungin imagolle. Ensi vuodeksi povataan kymmeniä luksusristeilijöitä lisää jotka toivat menneellä viikolla Kotkan saarelle tuhansia turisteja ympäri maailmaa. Seuraavat risteilijät saapuivatkin kaupunkiin jo tänä aamuna. Kotka on silminnähden kehittyvä kansainvälisen tason matkailukohde ja kaupunki saikin pelkästään kiitosta hyvin onnistuneesta superviikosta. Go Kotka, kotikaupunkini minä olen sinusta järjettömän ylpeä ja toivon pelkkää myötätuulta tuleville hankkeille ja tapahtumille täällä!

Kelatakseni sitten hieman ihan omia kuulumisia voisi asian kiteyttää aika hyvin parilla sanalla. Mulla on loma! Siis voitko kuvitella loma loma loma! Tämä kevät kahden pienen lapsen ja uuden yrityksen kanssa on ollut ehkä elämäni raskaimpia joskin antoisimpia. Vaikka lauantaina korkattiinkin kuohuvaa alkaneen loman kunniaksi, menee kyllä tovi jos toinen asian sisäistämiseen. Krooninen stressitila on vetänyt kyllä tästä mimmistä mehut aivan totaalisesti ja valitettavasti tekään täällä blogissa ette ole välttyneet itkuvirreltä kun hommat ovat kasautuneet liiaksi päälle. Turhaan ei olla kuitenkaan paiskittu sillä työ alkaa kantaa hedelmää ja myös syksystä on tulossa kiireinen. Fiilis on kuitenkin hyvä ja tuntuu, että ratkaisut ovat olleet oikeita joskin todella energiaa vievä kevät on syönyt kyllä positiivista asennetta toisinaan mennessään.

Täällä yritetään nyt kuitenkin suunnata katse kohti tulevia seikkailuja samalla nauttien tästä ihanasta hetkestä kun ei tarvitse miettiä töitä hetkeen. Vaikka työtään rakastaan yli kaiken aikalisä on pakko ottaa toisinaan että on taas mistä ammentaa. Kiitos tästä keväästä ja kesästä. Kiitos siitä, että olen saanut tämän hetken jolloin voin antaa läsnäoloani sitä kaivanneille. Kiitos että sain tavata rakkaimpia ystäviäni ja viettää aikaa meren äärellä heidän kanssaan. Katsottiin jahdin kannella kun aurinko vajosi meren taa ja kuunneltiin kun raketit välkkyivät taivaalla. Naurettiin ja laulettiin. Aiheutettiin seurapiireissä hämmenystä omalla hurtilla huumorilla. Ihmeteltiin mennyttä ja tulevaa. Käytiin läpi yhteisiä retkiä. Ihana ilta tyttöjen kanssa <3! Meidän venekuume ei muuten sitten helpottanut eilisen retken jälkeen yhtään! Ollaan siis puhuttu että meille tulee oma vene tulevaisuudessa joskin tuollainen vierailemamme räikkösluokan jahti jäänee meillä unelmaksi vain, hih. Meri on maailman ihanin paikka ja siellä voisin viettää vaikka koko kesän. Jokin makuuhytillä ja keittomahdollisuuksilla oleva vene on ehdottomasti tulevaisuuden hankintalistalla. Sukan varteen sitten vain säästämään :).Ollaan mietitty myös mökkiä, mutta suurehko vene ajaisi saman asian ja sillä pääsisi vierailemaan myös muissa rantakaupungeissa. Vene olisi mökkiin verraten edullisempi hankinta ja merikaupungissa ja venelaitureiden lähellä asuessa veneilemään olisi helppo lähteä milloin vain. Miksi me ei olla sitä etua ajateltu aikaisemmin? Kuinka helppoa "mökkeily" aalloilla voikaan olla kun asuu käytännössä venesataman vieressä.

Ihanaa kesää sulle ja hyvää lomaa mulle <3! Iisa Facebook: Meren kainalossa blog / Instagram: iisanihtila

Blogit.fi: meren-kainalossa Bloglovin: meren-kainalossa-14523869

merenkainalossa blog