NIIN LOMALLA!

Voi ettien että. Mulla olisi teille materiaalia taas niin paljon, etten tiedä mistä aloittaisin. Kivoja ulko ja kotitreenejä, ideoita kesäisiin illanistujaisiin meren äärellä, sisustus ideoita, ruokavinkkejä ja hieman myös herkistelyä aiheesta jos toisesta. Kyllä loma sitten vaan on isnpiroivaa. Aloin vasta nyt selaamaan tähän lomaan mahtuneita otoksia kameranrullasta ja editoinkin sieltä jo muutamat valmiiksi käyttöä varten.

Kuitenkin on ollut aivan liian ihanaa nauttia siitä kun ei ole mitään velvoitteita. Työt hieman kolkuttelevat takaraivossa, mutta tiedän ettei mitään taskeista ole pakko tehdä juuri nyt. Tämä viikko on viimeinen lomaviikko ja siitä joudun käyttämään pari päivää niin, että töihin on sitten mukava lähteä kun asiat eivät ole aivan levällään. Loma on ollut nautinnollinen vaikka välillä olisi toivonut irtiottoa muihin maisemiin päästäkseen irti kotona odottavista hommista jotka ovat jääneet työkiireiden alle koko kevään ajan.
Kuitenkin vihdoin ollaan saatu tehtyä sellaisia asioita jotka ovat odottaneet jo aivan liian pitkään toteuttamista. Yksi niistä oli koko asunnon pintojen uusiminen valkoisella maalilla. Olo-, ruokailu ja keittiötila on nyt käsitelty, seuraavana on vuorossa eteistila sekä lattioiden kevyt hionta ja maalaus. Meillä koko asunnon pinnat on tehty aikalailla tasan kymmenen vuotta sitten joten tämä todella tuli tarpeeseen. Kyllä puhdas valkoinen vaan saa kotona ihmeitä aikaan. Mukana ripaus mustaa…kuinkas muutenkaan kun meidän kodista on kyse ;). Odotetaan myös tarjousta asuntoa jakavista lasiseinistä…niiden vuoro saattaisi olla syksymmällä. Näin saadaan suuresta kaksiosta kolmio ilman että asunnon valoisuus kärsii. Nuo lasiseinät toteutettaisi meidän asunnon persoonalliseen tyyliin soveltuvalla tavalla. Kun aika on oikea esittelen myös teille nuo pari loistavaa tilanjakovinkkiä. Kuvia alkaneesta pintarempasta tulossa pian blogiin :).

Parasta lomassa on kuitenkin ollut läheisten kanssa vietetty aika. Oma perhe ja ystävät joiden kanssa arjen keskellä on välillä vaikeaa löytää yhteisiä hetkiä. Tähän loppulomaan mahtuu myös yksi erittäin iloinen tapahtuma sillä perheellinen ystäväpariskunta muuttaa takaisin paikkakunnalle parin vuoden ”syrjähypyn” jälkeen. Tämä tietysti ilostuttaa meitä sillä voidaan viettää lasten kanssa ja ilman enemmän aikaa yhdessä. Lastenvahtivuoroja on myös helppo jakaa sillä asutaan kivenheiton päässä toisistamme. Ihan mahtavaa kaikin puolin siis.

Tämän postauksen kuvissa esiintyvä upea kimppu on muuten ystäväni Sallan tekemä arjen ilostuttaja. Siinä on maailman kauneimpia kukkia eli pioneita joista aikoinaan valmistettu oli mun pallon muotoinen hääkimppu. Salla jakaa toisinaan ihania vinkkejä kukista blogissaan Sammalsydän.

Palaan luonnoksissa odottavien juttujen kanssa pian! Nyt hieman lämmittelemään ensi viikon töihin paluuta ja avaamaan päätoimisen työni sähköpostit ensimmäistä kertaa loman aikana.

Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

Iisa

Ps. Instagram storiesissa pyörii lomaseikkailuja vaikka blogin pariin en päivittäin ehitisikään. Siellä voit seurata meidän viimeisen lomaviikon touhuja livenä.

Facebook: Meren kainalossa blog / Instagram: iisanihtila

Blogit.fi: meren-kainalossa Bloglovin: meren-kainalossa-14523869

merenkainalossa blog